Om Nordic VVS

Nordic VVS er et anpartsselskab der blev stiftet den 14. oktober 2005, med driftsstart den 1. december 2005. Formålet med selskabet er at drive VVS virksomhed der sætter fokus på kvalitet og faglig stolthed.

 

Selskabet beskæftiger sig indenfor branchen, VVS-installatører og blikkenslagerforretninger, og er etableret på alle områder fra enkelte installationer i småhuse til større opgaver som underentreprenør ved anlægs- og installationsentrepriser.
 
Firmaet startede med to medarbejdere, men har vokset sig større og beskæftiger i dag 10 medarbejdere. Alle med relevante kompetencer der dækker lige netop dit og vores behov.

Og med en gennemsnitsalder på 38 kan vi tilbyde de unges kreativitet, nytænkning og gåpåmod, der kombineret med de ældres erfaring, rolighed og overblik, sikre dig en korrekt og fair behandling.

Nordic VVS sætter en stor ære i, at arbejdet altid afleveres til rette tid, til aftalte pris og med kvaliteten i top. Så tag os med på råd fra starten. Vores erfaring og faglige stolthed sikrer, at vi altid finder den optimale løsning til dit behov.

Forside
Læs mere om Tekniq garanti »
Til forside

Hurtig kontakt

 

Nordic VVS ApS

Hedeager 5
2605 Brøndby
 
Tlf.: 43 76 67 66
Fax: 43 76 67 65
 
E-mail: mail@nordicvvs.dk

 

CVR: 29144397